طرز تهیه آش دوغ ترکی

آش دوغ یکی از خوراک‌های سنتی استان اردبیل و منطقه آذربایجان شرقی و غربی است. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزی‌ها، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه آش دوغ را به شما آموزش خواهیم داد.


مواد لازم

300 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز

½ لیوان برنج

½ لیوان آرد برنج

2 عدد تخم مرغ

4 کیلوگرم دوغ

1 کیلوگرم سبزی (تره، گشنیز، و سیر)

روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم

2 قاشق غذاخوری پیاز داغ

3a2feeea3ab3e61bb72f8.png

آش دوغ ترکی


دستور العمل‌

گوشت را با نمک، فلفل و پیاز مخلوط کنید و به شکل قلقلی درآورید.

سپس در کمی روغن تفت دهید.

دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نبُرد.

وقتی مخلوط جوش آمد سبزی، پیاز داغ و کوفته ریزه (گوشت قلقلی) را همراه با فلفل فراوان اضافه کرده و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

می‌توانید روی آش را با فلفل، روغن و پیاز داغ تزیین کنید.

این آش را با نخود و لوبیا هم می‌توان پخت اما در پخت سنتی این غذا، بیشتر از نخود استفاده می‌شود.

از تخم مرغ برای نبریدن دوغ استفاده می‌شود.

/ 0 نظر / 474 بازدید